Web Analytics Made Easy - Statcounter

روند بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا در هفته دوم آبان ماه، مصادف با هفته ۸۹ اپیدمی، در برخی استان ها افزایشی شده و حتی از متوسط کشور هم پیشی گرفته است؛ موضوعی که می تواند زنگ خطری برای ورود کشور به پیک ششم کرونا باشد.  

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از شهریور ماه ۱۴۰۰ تاکنون واکسیناسیون علیه کرونا در کشورمان روی ریل افتاده و به سرعت پیش می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر همین اساس هم تاکنون در کشورمان ۵۴ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۷۲۸ نفر دُز اول،   ۳۸ میلیون و ۴۳۵ هزار و ۲۹۷ نفر دُز دوم و ۱۴۹ هزار و ۵۹۲ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند. بر این اساس مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۹۳ میلیون و ۵۶۲ هزار و ۶۱۷ دُز رسید.

البته باوجود واکسیناسیون سریع علیه پاندمی قرن در کشور، باز هم به دلیل کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی، شاهد افزایش شهرهای قرمز در کشور بوده ایم. به طوری که طبق آخرین نقشه رنگ‌بندی کرونایی کشور که در تاریخ ۱۵ آبان ماه از سوی وزارت بهداشت منتشر شده است، در حال حاضر ۳۳ شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۲۰ شهرستان کشور در وضعیت زرد قرار دارند و ۱۰۰ شهرستان نیز آبی هستند.

بررسی وضعیت موجود کرونا در کشور

بنابر اعلام وزارت بهداشت، بررسی وضعیت موجود کرونا در کشور در هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۰ مصادف با هفته ۸۹ همه گیری، تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده در کشور ۵۷۱۶۲ مورد، تعداد موارد بستری جدید ۸۹۷۳ مورد و تعداد موارد فوتی جدید طی این هفته ۱۱۱۲ مورد بوده است.  

در ادامه گزارش مروری بر روند همه گیری کرونا در هفته ۸۹ بیماری که تا پایان هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۰ را شامل می شود، خواهیم داشت:

تهران

در استان تهران در هفته دوم آبان ماه ۱۴۰۰، تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده ۲۸۲۵ مورد، تعداد موارد بستری جدید ۱۱۳۲ مورد و تعداد موارد فوتی جدید ۱۶۹ نفر بوده است.  

همچنین در استان تهران در هفته اخیر، ایستایی موارد بستری و موارد فوت استان مشاهده می شود. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر شده است.  

ایلام

در این هفته روند بستری و موارد فوت استان کاهش یافته است، میزان بروز موارد بستری همچنان در بالاترین میزان نسبت به متوسط کشور بوده، اما میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور کمتر شده است.

کردستان

در هفته اخیر موارد بستری و فوت کاهش یافته است. بروز موارد بستری در رتبه دوم میزان بروز کشور و از متوسط کشور بالاتر است، اما مورتالیتی استان از متوسط کشور کمتر شده است.

کرمانشاه

در هفته اخیر موارد بستری و فوت کاهش یافته است. بروز موارد بستری و مورتالیتی استان از متوسط کشوری بالاتر است.

آذربایجان غربی

در هفته اخیر موارد بستری و موارد فوت کاهش یافته است. بروز موارد بستری و مورتالیتی استان از متوسط کشور بیشتر است.  

کهگیلویه و بویراحمد

در هفته اخیر کاهش روند بستری و فوت ناشی از کرونا در استان دیده می شود. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور بیشتر است.

یزد

در هفته اخیر موارد بستری برای دومین هفته متوالی افزایش داشته که در این هفته بارز بوده است. موارد فوت استان نیز افزایش داشته است. میزان موارد بستری از حد متوسط کشور بیشتر و میزان مرگ و میر استان نیز از حد متوسط کشور بالاتر رفته است.

سمنان

برای سومین هفته متوالی روند بستری افزایش و فوت کاهش یافته است. میزان بروز موارد بستری از متوسط کشور بیشتر، اما فعلا میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور کمتر است.  

همدان

در هفته اخیر موارد بستری کاهش و موارد فوت افزایش یافته است. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشوری بیشتر است.  

چهارمحال و بختیاری

روند بستری و فوت افزایش یافته است. میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور بالاتر است.

خراسان شمالی

در هفته اخیر روند بستری برای دومین هفته متوالی افزایش و موارد فوت نیز افزایش یافته است. میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان، هر دو از متوسط کشور بالاتر رفته است.

قزوین

موارد بستری استان افزایش و فوت ایستایی داشته است. بروز موارد بستری از متوسط کشور پیشی گرفته و مورتالیتی در حد متوسط کشور است.

لرستان

 موارد فوت استان افزایش یافته است. بروز موارد بستری از متوسط کشوری بیشتر، اما میزان مرگ و میر استان از متوسط کشوری کمتر شده است.

خراسان جنوبی

در هفته اخیر موارد بستری افزایش و موارد فوت کاهش یافته است. بروز موارد بستری از متوسط کشور بیشتر شده و میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر شده است.

مرکزی

روند بستری و موارد فوت استان در هفته اخیر کاهش نشان می دهد. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور بالاتر است.

کرمان

در هفته اخیر موارد بستری و موارد فوت استان روند ایستایی داشته است. بروز موارد بستری از متوسط کشور بیشتر و میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر است.

آذربایجان شرقی

در هفته اخیر موارد بستری کاهش و فوت استان روند ایستا داشته است. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور بیشتر است.  

اردبیل

در هفته اخیر روند بستری افزایش و موارد فوت استان کاهش یافته است. میزان بروز از متوسط کشور بیشتر شده، اما میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر است.  

اصفهان

روند بستری و فوت استان در این هفته افزایش یافته است. بروز موارد بستری از متوسط کشور بیشتر شده و میزان مرگ و میر هم از متوسط کشور بیشتر است.

البرز

در هفته اخیر کاهش روند بستری و کاهش مختصر موارد فوت استان مشاهده می شود. بروز موارد بستری در حد متوسط کشور و میزان مرگ و میر از متوسط کشور بالاتر است.  

زنجان

در هفته اخیر افزایش روند بستری و فوت استان مشاهده می شود. میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور پایین تر است.  

قم

در هفته اخیر کاهش موارد بستری و فوت استان مشاهده می شود. بروز موارد بستری کمی پایین تر از متوسط کشور و میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور بیشتر است.

مازندران

در هفته اخیر، برای چندمین هفته متوالی ایستایی روند بستری و کاهش موارد فوت استان مشاهده می شود. میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور کمتر است.

فارس

در این هفته موارد بستری افزایش مختصر و افزایش بارز موارد فوت استان مشاهده می شود. میزان بروز موارد بستری از حد متوسط کشور کمتر و میزان مورتالیتی از متوسط کشور پیشی گرفته است.

خراسان رضوی

روند بستری چند هفته نسبتا ایستا بوده و فوت افزایش یافته است. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان از حد متوسط کشور کمتر است.

گیلان

در هفته اخیر روند بستری و موارد فوت استان کاهش یافته است. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر است.

گلستان

روند بستری بعد از چند هفته ایستایی، برای دومین هفته متوالی افزایش و فوت استان ثابت مانده است. میزان بروز بستری و مورتالیتی استان از متوسط کشور کمتر است.

بوشهر

روند موارد بستری کاهش و موارد فوت استان ثابت مانده است. میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط کشور کمتر است.

خوزستان

موارد بستری و موارد فوت استان در این هفته کاهش مختصر نشان می دهد. بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور کمتر است.

هرمزگان

موارد بستری استان کاهش و موارد فوت ثابت مانده است. میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر از متوسط استان کمتر است.  

سیستان و بلوچستان

در هفته اخیر موارد بستری روندی ایستا داشته و موارد فوت استان افزایش نشان می دهد. میزان بروز بیماران بستری و مورتالیتی از متوسط کشور کمتر است.

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهر قرمز پیک ششم پروتکل بهداشتی کرونا میزان بروز موارد بستری و میزان مرگ و میر استان از متوسط کشور کمتر هفته اخیر موارد بستری متوسط کشور بالاتر موارد بستری و موارد فوت بستری و موارد فوت استان متوسط کشور بیشتر فوت کاهش یافته هفته دوم آبان ماه هفته اخیر کاهش افزایش یافته روند بستری و فوت حد متوسط کشور متوسط کشوری بستری افزایش هفته متوالی تعداد موارد فوت استان استان کاهش ماه ۱۴۰۰ هفته ۸۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد

خسرو سرایی مدیر کل ترانزیت، لجستیک  سازمان بناد رو دریانوردی با بیان اینکه علاقمندی تاجیکستان برای سرمایه گذاری لجستیکی در بندر چابهار یکی موفقیت‌های سرمایه گذاری بین المللی در ایران رویکرد مهمی محسوب می‌شود  گفت: بندر چابهار باتوجه به موقعیت استراتژیکی که دارد بسیاری از کشور‌ها ازجمله تاجیکستان به دنبال آن است که با ورود و همکاری با این بندر بتواند  در زنجیره ارزش جهانی این بندر  ورود پیدا کند.

وی افزود: کشور ما در واقع پل ترانزیتی هست بین شرق و غرب شمال و جنوب بالعکس و این به آن معنی است که اگر در چهار راهی توقفی صورت گیرد و مقررات دست وپاگیری  به تصویب برسد باعث می‌شود که سایر کشور‌ها از این فرصت سو استفاده کنند چراکه ما در حال حاضر در دنیای رقابت هستیم و بسیاری از کشور‌های همسایه در حال بندرسازی هستند که می‌توانند این فرصت ترانزیت را از ایران بگیرند، اما توجه به موقعیت استراتژیک ایران و بنادر در بین سایر کشور‌ها بسیار حائز اهمیت است.

سرایی افزود: موقعیت منحصر به فرد بندر چابهار و ورود هندوستان برای سرمایه گذاری در این بندر باعث شده که هم کشور افغانستان و هم کشور روسیه برای ورود به این بندر و سرمایه گذاری در آن اقبال نشان دهند.

گفتنی است تفاهم‌نامه همکاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار میان علی‌اکبر صفایی؛ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشورمان و شایسته مرادزاده معاون وزیر حمل‌ونقل جمهوری تاجیکستان امضا شد.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت چندوجهی بین دو کشور به امضا رسید.هیئت جمهوری تاجیکستان به سرپرستی معاون وزیر حمل‌ونقل این کشور در سفر به تهران پس از ملاقات با مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی از زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های ترانزیتی بندر چابهار نیز بازدید کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • استقلال یک امتیاز بیشتر گرفته، اما یک پله سقوط کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • ورود سامانه‌ بارشی فعال به خوزستان
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲