Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@09:15:26 GMT

تحلیل آمار ویروس کرونا در ایران و جهان

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۸۹۲۹۲

تحلیل آمار ویروس کرونا در ایران و جهان

 

خبرگزاری مهر: سید حسن موسوی چلک ضمن انتقاد به نحوه محاسبه مبتلایان، افراد فوت شده و بهبودیافتگان کرونا از سوی سازمان بهداشت جهانی، افزود: در صورت محاسبه این آمار با روش‌های دقیق‌تر، ایران در خصوص مبتلایان رتبه ١٢، فوت شدگان رتبه ٧ و در خصوص بهبودیافتگان نیز رتبه سوم را به خود اختصاص می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا به یک بحران جهانی تبدیل شده که تا به امروز (۱۷ فروردین ماه) حدود ۲۰۶ کشور در جهان را درگیر خود کرده است، گفت: بر اساس تحلیلی که مهدی سروی همپا از اعضا هیأت مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران و رئیس کمیته آموزش و پژوهش انجمن انجام داده با استناد بر آمارهای ارائه شده توسط سازمان جهانی بهداشت، حدود ۱۲۰۲۵۸۴ نفر تا به امروز مبتلا به بیماری کرونا شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از بین ٢٠۶ کشور درگیر در بحران ویروس کرونا ۲۰ کشور (آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه، چین، ایران، انگلستان، ترکیه، سوئیس، بلژیک، هلند، کانادا، اتریش، کره جنوبی، پرتغال، برزیل، اسرائیل، سوئد، استرالیا) ٩٠.١ درصد از کل مبتلایان به ویروس کرونا در جهان را به خود اختصاص داده اند. این در حالی است که این ۲۰ کشور ٣۴.۴ درصد از جمعیت جهان را دارا هستند.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد که در بین این ۲۰ کشور به لحاظ تعداد مبتلایان آمریکا با ٢۵.٩ درصد از کل مبتلایان رتبه اول و استرالیا با نیم درصد از کل مبتلایان رتبه آخر را دارد و ایران با ۴.۶ درصد از کل مبتلایان در جان در رتبه هفتم قرار گرفته است.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران ادامه داد: همچنین کشور چین به عنوان مبدا اولیه ویروس کرونا با ۶.٨ درصد از کل مبتلایان در جهان در رتبه ۶ جدول قرار گرفته است.
(جدول شماره ١)

رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران با بیان اینکه این رتبه بندی صحیح نیست چراکه تعداد مبتلایان باید به نسبت جمعیت محاسبه شود، تصریح کرد: تعداد مبتلایان به نسبت جمعیت (نفر در یک میلیون جمعیت) محاسبه شده است که نشان می‌دهد کشورهای اسپانیا، سوئیس و ایتالیا رتبه‌های اول تا سوم و کشورهای کره جنوبی، چین و برزیل در انتهای جدول قرار گرفته اند. ایران با ۶۶۴ نفر در یک میلیون رتبه ۱۲ جدول را به خود اختصاص داده است. در کل جهان به ازای هر یک میلیون نفر تعداد ۱۵۵ نفر مبتلا به ویروس کرونا شده است.

(جدول شماره ٢)


عضو هیأت رئیسه منطقه آسیا واقیانوسیه فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی اضافه کرد: از بین حدود ۱۲۰۲۵۸۴ نفر که تا به امروز مبتلا به بیماری کرونا شده اند حدود ۶۴۷۳۲ نفر جان خود را از دست داده اند. همچنین از بین ۲۰۶ کشور درگیر در بحران ویروس کرونا ۲۰ کشور (آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه، چین، ایران، انگلستان، ترکیه، سوئیس، بلژیک، هلند، کانادا، اتریش، کره جنوبی، پرتغال، برزیل، اسرائیل، سوئد، استرالیا) ٩۵.٣۵ درصد از کل فوت شدگان از ویروس کرونا در جهان را به خود اختصاص داده اند.

موسوی چلک با اشاره به اینکه آمارها نشان می‌دهد که در بین این ۲۰ کشور به لحاظ تعداد فوت شدگان ایتالیا با ٢٣.٧ درصد از کل فوت شدگان رتبه اول و استرالیا با یک دهم درصد از کل فوت شدگان رتبه آخر را دارد، ادامه داد: ایران با ۵.٣ درصد از کل فوت شدگان در جهان در رتبه ۶ قرار گرفته است. کشور چین به عنوان مبدا اولیه ویروس کرونا با ۵.١ درصد از کل فوت شدگان در جهان در رتبه ۷ جدول قرار دارد.


(جدول ٣)

کمیسراخلاق فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی با تاکید بر اینکه برخلاف آمار ارائه شده مذکور تعداد فوت شدگان نیز باید به نسبت تعداد مبتلایان محاسبه شود، تصریح کرد: بر این اساس تعداد فوت شدگان به نسبت تعداد مبتلایان محاسبه شده است که نشان می‌دهد کشورهای ایتالیا، انگلستان و هلند رتبه‌های اول تا سوم و کشورهای آلمان، اسرائیل و استرالیا در انتهای جدول قرار گرفته اند. ایران با ۶.٢ درصد فوت نسبت به تعداد مبتلایان رتبه ۷ جدول را به خود اختصاص داده است. در کل جهان ۵.۴ درصد از کل مبتلایان تا به امروز فوت شده اند.

(جدول ۴)


موسوی چلک همچنین در خصوص آمار بهبودیافتگان توضیح داد: از بین حدود ۱۲۰۲۵۸۴ نفر که تا به امروز مبتلا به بیماری کرونا شده اند حدود ۲۴۶۶۳۸ نفر بهبود پیدا کرده اند. از بین ۲۰۶ کشور درگیر در بحران ویروس کرونا ۲۰ کشور (آمریکا، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه،؟چین، ایران، انگلستان، ترکیه، سوئیس، بلژیک، هلند، کانادا، اتریش، کره جنوبی، پرتغال، برزیل، اسرائیل، سوئد، استرالیا) ٩۴.٢ درصد از کل بهبودیافتگان از ویروس کرونا در جهان را به خود اختصاص داده اند.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد که در بین این ۲۰ کشور به لحاظ تعداد بهبودیافتگان چین با ٣١.٢. درصد از کل بهبودیافتگان رتبه اول و پرتغال با کمتر از یک دهم درصد از کل بهبودیافتگان رتبه آخر را دارد و ایران با ۸ درصد از کل بهبودیافتگان در جهان در رتبه ۵ قرار گرفته است.

(جدول ۵)


وی با بیان اینکه این رتبه بندی نیز مشکلاتی دارد، توضیح داد: چراکه تعداد بهبودیافتگان باید به نسبت تعداد مبتلایان محاسبه گردد. تعداد بهبودیافتگان به نسبت تعداد مبتلایان نشان می‌دهد کشورهای چین، کره جنوبی و ایران رتبه‌های اول تا سوم و کشورهای برزیل، پرتغال و انگلستان در انتهای جدول قرار گرفته‌اند. ایران با ٣۵.۴ درصد بهبودیافته نسبت به تعداد مبتلایان رتبه ۳ جدول را به خود اختصاص داده است. در کل جهان ٢٠.۵ درصد از کل مبتلایان تا به امروز بهبود یافته اند.

(جدول. ۶)

   

منبع: فردا

کلیدواژه: ایران و جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۸۹۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تعداد مقالات علمی موسسات آموزش عالی کشورهای مختلف در نظام رتبه‌بندی سایمگو ارزیابی و رتبه‌بندی می‌شود. این نظام رتبه‌بندی از جدیدترین و جامع‌ترین نظام‌های رتبه‌بندی پژوهشی دانشگاه‌ها و موسسات پژوهش‌محور در جهان به‌شمار می‌آید.

بر اساس آخرین اطلاعات استخراج شده از شاخص های ضروری علوم (ESI)، پژوهشگران ایرانی در سال 2018 در بین 57 کشور اسلامی رتبه اول و برای اولین بار رتبه هجدهم جهان را در انتشار مقاله کسب کردند.

به گفته معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رتبه جهانی ایران در تولیدات علمی ۲۶ سال گذشته با ۸۵۱ تولید علمی، رتبه ۵۴ دنیا بود؛ اما در سال ۲۰۲۲ با بیش از ۷۸ هزار تولید علمی به رتبه ۱۵ جهان رسیده است. با این وجود، بررسی‌های خبرنگار آنا از رتبه‌بندی 2024 سایمگو نشان می‌دهد که ایران در تولیدات علمی رتبه 20 را کسب کرده است؛ بنابراین نزول رتبه تولیدات علمی را شاهد هستیم.

رتبه کشور اسناد اسناد قابل ذکر استناد خوداستنادها نقل‌قول‌ها در هر سند شاخص H
۱ آمریکا ۱۶۰۴۷۷۷۰ ۱۳۹۶۹۱۳۵ ۵۱۵۳۳۹۳۵۲ ۲۱۱۱۵۴۷۶۳ ۳۲.۱۱ ۳۰۵۱
۲ چین ۱۰۳۷۲۳۲۲ ۱۰۱۸۰۰۸۹ ۱۴۵۸۷۵۹۴۷ ۸۶۵۰۱۸۳۳ ۱۴.۰۶ ۱۳۳۳
۳ انگلیس ۴۷۷۸۹۸۰ ۳۹۸۴۱۹۴ ۱۴۲۹۶۳۹۳۹ ۲۹۲۷۲۹۲۱ ۲۹.۹۲ ۱۹۲۸
۴ آلمان ۴۱۰۴۵۹۹ ۳۷۴۱۰۳۳ ۱۱۰۰۷۶۵۸۸ ۲۴۱۴۲۴۹۸ ۲۶.۸۲ ۱۶۹۰
۵ ژاپن ۳۴۸۲۲۷۹ ۳۳۰۸۴۶۷ ۷۰۳۵۰۳۹۰ ۱۶۳۵۴۱۶۳ ۲۰.۲۰ ۱۳۰۱
۶ هند ۲۹۷۰۱۹۶ ۲۷۰۰۷۰۲ ۳۷۷۰۰۸۸۵ ۱۳۱۲۲۸۷۳ ۱۲.۶۹ ۸۵۸
۷ فرانسه ۲۷۸۴۳۲۱ ۲۵۶۱۸۱۷ ۷۴۶۴۱۰۱۳ ۱۳۶۶۵۵۱۱ ۲۶.۸۱ ۱۵۱۴
۸ ایتالیا ۲۵۲۵۸۷۰ ۲۱۵۶۱۱۲ ۶۱۷۴۵۶۴۱ ۲۲۶۹۰۹۸ ۲۴.۴۵ ۱۳۳۳
۹ کانادا ۲۴۲۶۸۴۰ ۲۱۵۶۱۱۲ ۷۴۰۸۸۶۸۴ ۱۱۴۸۵۶۹۰ ۳۰.۵۳ ۱۵۶۲
۱۰ استرالیا ۲۰۰۹۷۹۵ ۱۷۵۶۸۰۷ ۵۷۲۹۰۱۷۹ ۱۰۲۱۵۱۱۷ ۲۸.۵۱ ۱۳۷۷
۱۱ اسپانیا ۱۹۸۶۷۲۴ ۱۸۱۸۲۰۷ ۴۶۵۷۳۸۶۰ ۹۱۱۵۲۸۵ ۲۳.۴۴ ۱۲۱۵
۱۲ فدراسیون روسیه ۱۷۲۲۵۴۷ ۱۶۷۲۲۴۵ ۱۵۵۲۹۳۸۰ ۵۲۰۵۹۴۶ ۹.۰۲ ۷۵۳
۱۳ کره شمالی ۱۶۰۴۵۱۹ ۱۵۵۲۸۱۰ ۳۰۸۷۰۰۳۹ ۵۲۳۸۵۷۰ ۱۹.۲۴ ۹۳۴
۱۴ برزیل ۱۴۲۷۸۵۲ ۱۳۴۴۵۲۶ ۲۲۴۳۲۵۷۰ ۶۶۴۳۱۶۹ ۱۵.۷۱ ۷۸۹
۱۵ ندرلند ۱۳۴۳۸۴۴ ۱۲۰۱۱۳۹ ۴۸۲۲۱۵۰۳ ۶۳۰۶۵۳۵ ۳۵.۸۸ ۱۳۷۳
۱۶ سوئیس ۱۰۰۱۹۵۸ ۹۰۶۰۰۵ ۳۶۵۳۹۶۸۳ ۴۰۶۴۸۱۶ ۳۶.۴۷ ۱۲۹۱
۱۷ لهستان ۹۶۴۹۶۸ ۹۱۴۰۰۹ ۱۳۹۳۳۷۹۴ ۳۰۵۱۷۶۴ ۱۴.۴۴ ۷۳۸
۱۸ ترکیه ۹۱۹۸۶۳ ۸۵۲۳۰۰ ۱۳۱۷۱۷۷۱ ۲۶۰۳۶۴۶ ۱۴.۳۲ ۶۰۱
۱۹ سوئد ۹۰۸۶۰۷ ۸۳۰۶۲۰ ۳۰۱۸۹۰۹۳ ۳۷۷۱۶۱۵ ۳۳.۲۳ ۱۱۵۹
۲۰ ایران ۸۸۶۳۵۹ ۸۵۷۶۳۰ ۱۳۰۸۹۸۳۵ ۳۸۵۱۸۰۵ ۱۴.۷۷ ۴۹۰

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • اعلام آمار مرگ و میر‌های سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد